بسیجی سبزواری با استفاده از کمترین امکانات و تنها با تکیه بر منابع خدادادی و استفاده از ذئق هنری خود تونسته زمینه ایجاد اشتغال برای خود و بیش از 30نفر دیگر را نیز فراهم کند

 

این جمله که خاک ایران زر خیز است و می توان از منابع ان به خوبی و درراستا اقتصاد مقاومتی بهره برد را بسیار شنیده ایم اما کمتر بوده اند افرادی که به این شعار جامه عمل پوشانده و با بهره گیری از این منابع غنی علاوه بر نفع شخصی زمینه ای را برای کارافرینی و ایجاد شغل فراهم کنند.

 

محمد علی طیبی یکی از جوانان بسیجی است که با تکیه بر ذوق هنری خود و پشتکار فراوان این مهم را انجام داده و علاوه بر ایجاد شغل برای خود زمینه اشتغال ۳۰ نفر دیگر از جوانان بسیجی را فراهم کند.

 

 

طیبی علاقه شخصی و ذوق هنری را راهی برای ورود به این حرفه عنوان می کندو ادامه می دهد: برای شناخت بهتر سنگ ها و آموزش گوهر تراشی به اصفهان رفتم و در یک دوره سه ماه شرکت کردم که این دوره برای بهتر شناختن سنگ های زینتی و قیمتی کمک فراوانی به من کرد.

 

نیاز به سرمایه کم برای شروع کار

وی ادامه می دهد از آنجایی که ایجاد اکثر مشاغل نیاز به سرمایه فراوانی دارد امام این حرفه از سرمایه زیاد مثتسنی بوده چرا که مواد اولیه این کار در طبیعت و به صورت رایگان در اختیار قرارگرفته و تنها نیاز به شناخت دقیق از سنگ ها قیمت و خواص آنها دارد وهمچنین دراین حرفه باتوجه به اینکه طبیعت ایران وسبزوارنیز به عنوان جزءی ازآن غنی ازسنگهای تزیینی قابل تراش میباش که خداوند دراختیار ما قرارداده وما میتوانیم بدون اسیب رساندن به منابع طبیعی آنها را ازدشت و کوهها جمع آوری کنیم.

 

بازار مناسب و تمایل جامعه به خرید سبب رونق این حرفه است

طیبی با اشاره به اینکه در حدود ۹۰درصد از جامعه از سنگ های تزئینی به اشکال مختلف در انگشتر و جواهرات مختلف استفاده می کنند که و این سنگ ها نیز نه تاریخ انتقضا داشته و نه گذر زمان با عث کاهش قیمت انها می شود سبب شده تا افراد در برخی مواقع با نگاه سرمایه گذاری و جمع اوری کلکسیونی وارد بازار خرید و فروش سنگ های زینتی شده که خود سبب سود سرشاری است.

 

ورود بیش از ۳۰نفر به حرفه گوهر تراشی

 

از آنجایی این حرفه به سبب عدم وابستگی به سرمایه اولیه زیاد و با آموزش های کوتاه مدت می توانند به سرعت سبب ورود افراد به بازار شود دوره هایی را با قیمت های مناسب راه اندازی کرده و مشغول به اموزش جوانان شدیم خوشبختانه ماحصل  این دوره ها ورود  بیش از ۳۰ نفر از علاقه مندان به بازار کار بوده است.

 

و از آنجایی که درصورت دقت و توجه به سلایق مختلف تولیدات این حرفه هیچ گاه مبتلا به خرابی و از رده خارج شدن نخواهند شد و گاه با گذر زمان بر ارزش آنها نیز افزوده می شود کاهش و از بین رفتن سرمایه در این شغل معنا پیدا نمی کند و افراد می توانند با ورود هوشمندانه به بازار منافع اقتصادی خوبی را برای خود ایجاد کنند.

 

حرکت به سمت اقتصاد غیر نفتی و جلوگیری از خام فروشی

 

متاسفانه یکی از مهم ترین مشکلاتی که امروز کشور با ان روبرو است فروش منابع اولیه بدون فراوری با قیمت بسیار نازل به دیگر کشور است که سنگ ها و منابع طبیعی عم درصد بسیار بالایی از این صادرات را تشیکیل میدهند میتوان با اکتشاف و تراش و فراوردی این سنگ های قیمتی فروش ان در کشورهای خاورمیانه به عنوان مشتری های همیشگی این سنگ ها در کاهش وابستگی اقتصادی کشور به نفت گام برداشت.

 

 

انتهای پیام