مدیر جهاد کشاورزی خوشاب گفت: کار برداشت انگور از سه هزار و 500 هکتار از تاکستان های این شهرستان آغاز شد.
ابراهیم رودسرابی درگفت و گو با بصیر سبزوار ،بابیان اینکه زمین های زیر کشت این محصول به صورت ۳ هزار هکتار دیم و ۵۰۰ هکتار آبی است اظهارداشت: پیش بینی می شود برداشت انگور دیم در هر هکتار به صورت میانگین ۱ تن و آبی ۱۵ تن می باشد.
رودسرابی به بروز خسارت سرمازدگی بر باغات این شهرستان طی سال زراعی جاریاشاره کرد و افزود: پیش بینی می شود ۸ هزار تن انگور از سطح تاکستان ها برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی خوشاب با اشاره به فراوری این محصول به اشکال مختلف عنوان کرد: کرد: ۴۰ درصد از محصول تولیدی این شهرستان برای کشمش، سبزه، آبمیوه و شیره انگور فرآوری و بقیه نیز به صورت تازه خوری مصرف می شود.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰ نوع از انگور در این شهرستان تولید می شود، گفت: عمده محصول تولیدی این منطقه، کشمش بی دانه و دانه دار بوده که نمیه دوم شهریور برداشت آن آغاز می شود.
وی اظهار کرد: در سال زراعی جاری سرمازدگی به ۱۰درصد از تاکستان های این شهرستان خسارت وارد کرده و موجب کاهش حدود هزار تن تولید انگور این شهرستان شده است.
رودسرابی با بیان اینکه در شرایط عادی جوی هر هکتار تاکستان های آبی این شهرستان توان تولید ۱۵تن انگور را دارد ادامه داد:در سال زراعی جاری سرمازدگی به ۱۰درصد از تاکستان های این شهرستان خسارت وارد کرده و موجب کاهش حدود هزار تن تولید انگور این شهرستان شده است.
انتهای پیام/