جرقه تاسیس از یک مراسم ختم شروع شد،با جمعی از هم روستائیان در مراسم ختم یکی از اهالی روستا شرکت کرده بودیم که صحبت ساخت مسجد و یا حسینیه ای به اسم روستا در سبزوار پیش کشیده شد استقبال خوبی هم از این پیشنهاد که بعد ها این پیشنهاد دستخوش تغییراتی شد.

جرقه تاسیس از یک مراسم ختم شروع شد،با جمعی از هم روستائیان در  مراسم ختم یکی از اهالی روستا شرکت کرده بودیم که صحبت ساخت مسجد و یا حسینیه ای به اسم روستا در سبزوار پیش کشیده شد استقبال خوبی هم از این پیشنهاد که بعد ها این پیشنهاد دستخوش تغییراتی شد.

صحبت ها ادامه پیدا کرد تا اینکه موضوع به اینجا رسید که تعداد مسجدهای ساخته شده در سبزوار به اسم روستا های مختلف وجود دارد و از این لحاظ کمبودی حس نمی شود پس چه بهتر که حال که همت اعضای روستا بر انجام خیر جمع شده است کاری نو متناسب با نیاز روز جامعه انجام دهیم و هم کارکردهای یک حسینیه را با انجام کارهای خیر  داشته باشد.

مطالب بالا گوشه ای از اتفاقات  یکی از روزهای سال ۷۹ بود که منجر به ساخت درمانگاه خیریه امام حسین (ع) در سبزوار شد.

 

سید حسن دلبری مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره درمانگاه امام حسین(ع) شروع کار را اینطور می گوید :سال ۸۱و بعد از گرفتن مجوزهای لازم برای تاسیس درمانگاه ساختمانی را در یکی از خیابانهای نه چندان مرکزی شهر اجاره کردیم و کار را با یک پزشک عمومی آغاز کردیم.

 

اقبال مردم به سمت درمانگاه خیریه باعث شد تا کار با جدیت بیشتر ادامه پیدا کند درابتدای کار نیز مجوز و اساسنامه درسه موضوع حمایتی درمانی و فرهنگی گرفته شد تا در صورت ادامه دار شدن فعالیت بتوان کارهای  ماندگاری را در حوزه های مورد نیاز جامعه انجام دهیم.

 

سال ۸۵کار به صورت جدی تر ادامه پیدا کرد و با توجه به ماهیت خیریه بودن و همکاری با اوقاف زمینی در خیابان بیهق به موسسه تحویل شد تا کار ساخت بنای درمانگاه فعلی اغاز شود ساختمانی در سه طبقه و مجهز به وسایل روز دندانپزشکی ،پرستاری مامایی وفیزویوتراپی که باعث شد درمانگاه درسطح قابل قبولی به فعالیت های پزشکی و درمانی را دنبال کند.

 

جلب اعتماد مردم در انجام امورات خیریه باعث ادامه داد شدن و دوام موسسه شد

 

از مهم ترین موارد برای حضور مردم در مراکز درمانی و اعتماد قیمت های واقعی و اقدامات درمانی با کیفیت است که هردو این اصل ها در درمانگاه خیریه به خوبی انجام شه و سبب می شود تا اعتماد مردم به این موسسه از گذشته بیشتر شده و هرروز بر تعدا افراد متقاضی برای استفاده از خدمات پزشکی بیشتر شود.

 

استفاده از تعرفه هایی گاه کم تراز یک سوم قیمت های دولتی و انجام معاینات و اقدامات درمانی با کیفیت درمانگاه امام حسین در سبزوار را هرروز به یکی از شلوغ ترین مراکز درمانی تبدیل کرده که ردآنجا بیماران با تکریم هرچه بیشتر به مداوای دردهای خود می پردازند.

 

با حضور ۶دندانپزشک و یونیت دندانپزشکی آماده به کار شاید بتوان گفت بیشترین خدمت در حوزه دندانپزشکی به متقاضیان ارائه می شود حوزه ای که شاید در دایره درمانگاه های دولتی آنچنان جایگاهی ندارد.

 

حوزه فرهنگ پیوستی که باید برای تمام پروژه ها تعریف شود

 

پیگیری برنامه های فرهنگی یکی از مهم ترین دغدغه های موسسه از ابتدا فعالیت تا کنون است هرچند که هنوز آنطور که باید و آنهم به دلیل شلوغی های بخش درمانی توفیق چشم گیری نصیب نشده است اما برگزاری یادواره شهدای روستای دلبر با نام دلداگان کوی دلبر و برگزاری مراسمات مذهبی سالانه به مناسبت ها ی مختلف در دستور کار قرار دارد.

 

ارتباط گیری با ۸خوابگاه شبانه روزی دخترانه و پسرانه از دیگر اقدامات فرهنگی موسسه است که از این طریق توانسته به برگزری کلاس های اموزشی و اشتغال را برای افراد مستعد و نیازمند به صورت رایگان برگزار کند تا بتوانند با خود اشتغالی راهی را برای زندگی آینده خود انجام دهند.

 

موسسه خیریه امام حسین را شاید بتوان نمونه از اقتصاد مقاومتی در سطحی از یک شهرستان دانست که توانسته با اندک سرمایه های موجود و همت های بلند مجموعه ای را برای کمک به هم نوعان و گردش چرخ اقتصادی بدون چشم داشنی کار خود را آغاز کرده و حال توانسته علاوه برایجاد ۴۵شغل به صورت مستقیم چتر حمایتی خود را بر سر ۱۲۰۰خانواده بدون سرپرست بگستراند .

انتهای پیام/