مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌ها باید در ارائه راهکارهای علمی در جهت پیشگیری از معضلات اجتماعی پیشرو باشند.

به گزارش بصیر سبزوار،، فضل‌الله ایرجی کجوری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ظهر امروز در پنجاه و چهارمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور بابیان اینکه طلاق اعتیاد و حاشیه‌نشینی مهم‌ترین دغدغه‌های فرهنگی کشور است اظهار داشت: راه های پیشگیری از این معضلات ریشه در فرهنگ داشته و این موضوع سبب می‌شود تا دانشگاه به‌صورت علمی در این حوزه ورود کنند.

وی بابیان اینکه بیش از ۴میلیون و ۸۰۰هزار دانشجو در کشور در حال تحصیل هستند تصریح کرد: این مجموعه ظرفیت بزرگی است برای فعال کردن فعالیت‌های فرهنگی و ایجاد ساختار مناسب برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

 

ایرجی کجوری بر ایجاد مرکز آفرینش‌های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه‌ها تأکید کرد و افزود: مسئولیت اجتماعی دانشجویان و اساتید ضرورت ایجاد این مراکز را نمایان کرده به‌گونه‌ای که این مراکز باید به محلی برای تولید محتوای فرهنگی مناسب با جامعه اسلامی تبدیل شوند.

وی کمبود اعتبارات فرهنگی در دانشگاه‌ها را مشکلی جدید دانست و افزود: در برنامه ششم توسعه ردیف اعتباری مشخص برای توسعه اردوی راهیان نور دانشجویی دیده‌شده است.

 

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اقدامات مؤثر و مفید دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه فرهنگ اشاره کرد و افزود: برای انجام کارهای دیگر در دانشگاه نیازمند ایجاد زیربنا هستیم فرهنگ زیربنای اصلی اقدامات علمی است.

 

وی همچنین به انتخابات پیش رو اشاره کرد و افزود: دانشگاه‌های نباید پیش از زمان مشخص‌شده به این مبحث ورود کنند.

 

انتهای پیام/