همایش توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه فناوری های نوین سبزوار در حالی که بیشتر حاضرین در این جلسه دانشجویان ورودی سال های 92،93و یا 94 این دانشگاه بودند برگزار شد.
به گزارش بصیر سبزوار،حسین جلیلوند رئیس دانشگاه فناوری های نوین این دانشگاه در حضور دانشجویان قدیمی در این جلسه با بیان و حمایت های بی دریغ دولت تدبیر از دانشگاه ها وافتخارات دولت در دستاورد برجام اظهارداشت: برجام مورد حمایت بی دریغ رهبر انقلاب است.
وی در ادامه با اشاره به تحریم هایی که درآن سالها اتفاق افتاد تصریح کرد: اثرات آن تحریم ها امروز در سفره مردم دیده می شود.
جلیلوند با بیان اینکه باید برجام را نقد منصفانه بکنیم و حامی سیاست های دولت باشیم ادامه داد: پسا برجام یعنی حرکتی رو به جلو و خیرخواهانه تا بتوانیم به فضای سیاسی متعادل تر وگشایش سیاسی برسیم.
وی همچنین در ادامه با بیان اینکه بنده دیدگاه سیاسی دارم اما اجازه نخواهم داد دانشگاه پایگاه سیاسی حزبی باشد خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه سخنرانی سیاسی نخواهیم داشت بلکه با دعوت از جریان ها می توانیم میزگردها سیاسی برگزار کنیم.
در توضیح صبحت های رئیس دانشگاه فناوری های نوین یاد آوری چند نکته ضروری به نظر می رسد ؛
نخست در خصوص حمایت بی دریغ رهبری از برجام شاید اشاره وی به سخن مقام معظم رهبری در خصوص برجام به این صحبت ها باشد که ایشان فرمودند: بر جام، به عنوان یک تجربه، بی نتیجه بودن مذاکره با امریکایی ها، بدعهدی آنها و ضرورت بی اعتمادی به وعده های امریکا را بار دیگر ثابت کرد و نشان داد راه پیشرفت کشور و بهبود وضع زندگی مردم، توجه به داخل است نه دشمنانی که مدام در منطقه و جهان در حال مانع تراشی برای ایران هستند.
البته صحبت های رئیس دانشگاه فناوری های نوین در خصوص اینکه دانشگاه نباید پایگاه سیاسی حزبی باشد با صحبت های وی در حمایت تمام قد از برجام و دست آوردهای دولت و تخریب دولت قبل کمی رنگ و بوی سیاسی می دهد د رتناقض با صحبت های وی است که نمی توان به راحتی از آن گذشت.
صندلی های خالی دانشجویان جدید الورورد که دانشجویان قدیمی پر شد
در ابتدای مراسم خالی بودن صندلی ها و بی نظمی حاکم در سالن به وضوح دیده می شد که در ادامه این صندلی ها با حضور دانشجویان قدیمی پر شد.
دانشگاه فناوری های نوین سبزوار در سال جاری تحصیلی ظرفیت جذب حدود ۳۰۰نفر را داشته که تنها موفق به جذب ۱۰۰نفر از دانشجویان شده است.
جلیلوند علت عدم جذب دانشجو را عدم موفیقت در ایجاد رشته های دانشگاهی دانست و عنوان کرد: عدم ارتقا هیئت علمی و امکانات پژوهشی از جمله عوامل مخالفت وزارت علوم برای افزایش تعداد رشته ها بوده است.
انتهای پیام /