ولی اله جغتایی در گفت و گو با بصیر سبزوار با اشاره به در پیش بودن عید قربان و سنت نیک وپسندیده قربانی توسط خیرین اظهارداشت : در جهت حفظ سلامت عمومی هماهنگی های لازم برای کشتار دام در کشتارگاه انجام شده است.
وی با بیان اینکه سعی ما بر گسترش این سنت و هرچه بهتر برگزار شدن آن است تصریح کرد: از ده سال گذشته این فرهنگ سازی مبنی بر کشتار دام در محیط ها امن انجام شده که خوشبختانه تعداد کشتار از ۸راس دام به ۱۲۰راس در سال گذشته رسیده است.
جغتایی در خصوص کشتار و تحویل دام به صاحبان آنها در روز قربانی بیان داشت: با رعایت موارد بهداشتی لاشه دام ذبح شده پس از قرار گرفتن در سالن پیش سرد به صاحبان انها تحویل داده خواهد شد.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار همچنین با اشاره به وجود برخی بیماری های عفونی در دام ها تاکید کرد: برخی از دام ها ناقل بیماری هایی هستند که پس از ذبح و قرار گرفتن در دمای سالن های پیش سرد به کلی از بین رفته و آماده مصرف می شوند.
وی در خصوص تحویل گوشت به صورت آنی به صاحبان دام تشریح کرد: پس از تحویل به صورت آنی تعهدی مبن بر اتفاده گوشت بعد از نگهداری ۲۴ ساعت در دمای مخصوص گرفته خواهد شد.
انتهای پیام/