ولی اله جغتایی در گفت و گو با بصیر سبزوار با بیان اینکه از ابتدای سال بازدیدهای بهداشتی در بیش از سه هزار ۱۳۵ نوبت انجام شده است اظهارداشت: ثبت ۴۴۴مورد تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری گوشت خارج از یخچال،عرضه مرغ تاریخ گذشته و قطعه بندی شده ،استفاده از مواد رنگی به عنوان رنگ زعفران ثبت شده است.
وی با بیان اینکه در نمونه گیری از موارد مشکوک در نهایت ۳۹ مورد به مراجع قضایی فرستاده شده اند ابراز داشت: در سه مورد از این پرونده ها حکم پلمپ برای واحدهای صنفی صادر و بیش از سه هزار و ۴۵۰کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف جمع آموری شده است.
جغتایی همچنین به نظارت بر کشتار دام ها در کشتارگاه دام تاکید کرد و بیان داشت: در این مدت ۲۸راس لاشه دام به علت وجود عوامل بیماری زا در ابتدا از چرخه مصرف خارج و معدوم شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار با انتقاد از نحوه معدوم سازی لاشه های دارای عوامل بیماری عنوان کرد: متاسفانه کشتارگاه سبزوار به علت نداشتن امکانات به روش سنتی و غیر بهداشتی اقدام به معدوم کردن لاشه می کند که مخاطراتی را در پی دارد.
جغتایی ادامه داد: دفن لاشه های در چاله های اطراف کشتارگاه سبب سو استفاده افراد سود جو و در برخی موارد سبب درآوردن لاشه توسط حیوانات اطراف و پخش در محیط می شود.
وی در خصوص روش صحیح معدوم سازی موارد دارای بیماری بیان داشت: لاشه های باید درون محفظه هایی با دما و فشار بالا به پودر گوشت تبدیل شده و مورد استفاده در تهیه کنستانتره قرار گیرند.
انتهای پیام/