محمدرضا دستورانی با اشاره به اینکه ۳۵ درصد ساختمانهای مدارس این شهرستان استاندارد نیست، اظهار کرد: تقریباً ۳۵ درصد فضای آموزشی قابل استفاده نیست و به صورت کپری، استیجاری و تخریبی بوده و نگهداری دانشآموزان در این مدارس با خطر بالایی همراه است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مدارس روستاهای جغتای با مشکل فضا و تجهیزات مواجه است، تصریح کرد: مدرسه روستای ابوچناری تخریبی بوده و در روستای فریمانه که با افزایش جمعیت روبرو است نیز امسال در پایه اول ابتدایی ۷۲ نفر را ثبتنام کردهایم اما فضای آموزشی نداریم.
دستورانی افزود: مدرسه راهنمایی روستای جبله نو به صورت کپری است، همچنین مدرسه ابتدایی روستای شهرستانک به صورت تخریبی و تمامی مدارس ابتدایی روستای زمند به جزء یکی از مدارس توسط خیران مدرسهساز ساخته شده و تخریبی و کپری هستند.
وی ادامه داد: در شهر جغتای مدارس ابتدایی با کمبود فضای آموزشی مواجه بوده و خوابگاههای شبانهروزی دخترانه با کمبود فضا مواجه است لذا از فضای آموزشی برای اسکان دانشآموزان استفاده میشود.
رئیس اداره آموزش و پروش جغتای با اشاره به شعار بهترین مدرسه نزدیکترین مدرسه تصریح کرد: تاکنون ۸۰ درصد ثبتنام دانشآموزان صورت گرفته است و تلاش کردیم که تمامی اولویتهای ثبتنامی دانشآموزان رعایت شود.
دستورانی با اشاره به کاهش سهمیه خوابگاه شبانهروزی در جغتای تصریح کرد: هر سال سهمیه خوابگاه شبانهروزی کاهش مییابد و در سال گذشته ۲۳ درصد و امسال نیز ۱۰ درصد سهمیه خوابگاهها کاهش یافته و در مقابل آن تقاضا برای ثبتنام در خوابگاههای دانشآموزی در حال افزایش است.
رئیس اداره آموزش و پروش جغتای با تأکید بر اینکه اگر مشکل فضاهای آموزشی حل شود در کنار آن تمامی مشکلات بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی حل خواهد شد، خاطرنشان کرد: شهرستان جغتای از لحاظ فضای آموزشی کمبود جدی دارد و با مشکلات بسیاری مواجه است که امیدواریم با یاری خیرین مدرسهساز و با استفاده از مشارکتهای مردمی و دستگاههای اداری این معضلات را حل کنیم.
منبع: فارس/