معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای کالاهایی که نیازی به واردات آنها نداریم نیز در نظام تعرفه گذاری، تعرفه های به گونه ای گذاشته می شود که رقبت به واردات آن کالا کم گردد.
محسن صالح نیا در گفتگو با بصیر سبزوار اظهار داشت: کالاها به سه گروه مصرفی نهایی، واسطه ای و مواد اولیه و ماشین آلات تقسیم می شوند.
وی با بیان اینکه برای تامین ارز کالاهای وارداتی دو نوع مرجع متقاضی و مبادله ای وجود دارد، افزود: قطعا دولت برای کالاهای نهایی و کالاهایی که در رنج تولیدات داخلی ما می توانند تامین کننده بخش عمده ای از نیازهای درون کشور باشند ارز مبادله ای را محدود کرده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نظام تعرفه گذاری در کشور ادامه داد: برای کالاهایی که نیازی به واردات آنها نداریم نیز در نظام تعرفه گذاری، تعرفه های به گونه ای گذاشته می شود که رقبت به واردات آن کالا کم گردد.
صالح نیا با تاکید بر اینکه طبق مصوبه دولت واحد های دولتی در واردات این نوع کالاها دارای محدودیت هستند، بیان داشت: برنامه دولت برای کالاهای واسطه ای و مواد اولیه به دلیل اینکه هنوز ظرفیت داخلی برای تامین آن فراهم نیست ایجاد ارزش افزود خواهد بود.
وی با اشاره به موضوع قاچاق کالا در کالاهای گوناگون عنوان کرد: قاچاق کالا در هر کالا به شکل خاصی اتفاق می افتد و ما نیز با ارائه سیستم ثبت برای ورود کالاهای غیر رسمی امکان پیگیری آنها را فراهم میکنیم.
انتهای پیام/