مدير كل دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: غلط بودن الگوی مصرف غذایی و استفاده بی رویه از نمک، روغن و شکر در وعده های غذایی موجب تغذیه ناسالم می گردد.

به گزارش بصیر سبزوار، زهرا عبداللهی در جمع رابطین بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار اظهار داشت: متاسفانه در کشور ما ۸۸ درصد از مردم دارای تغذیه ای ناسالم می باشند.

 

وی با بیان اینکه تغذیه ناسالم یکی از عوامل مهم در بیماریها است، افزود: غلط بودن الگوی مصرف غذایی و استفاده بی رویه از نمک، روغن و شکر در وعده های غذایی موجب تغذیه ناسالم می گردد.

 

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: کمبود مصرف سبزی، میوه، شیر و لبنیات به وفور در وعده های غذایی مردم کشورمان دیده می شود.

 

عبداللهی با اشاره به اینکه حداقل در روز  باید ۴۰۰ گرم سبزی مصرف کنیم، بیان داشت: برای داشتن رژیم غذایی سالم می بایست حداقل ۵ واحد سبزی و میوه در سبد غذایی داشته باشیم.

 

وی در ارتباط با میزان مصرف نمک در ایران گفت: سازمان بهداشت جهانی مصرف کمتر از ۵ گرم در روز را توصیه کرده که متاسفانه آمار مصرف این مواد در کشور ما ۲ یا ۳ برابر بیشتر است.

 

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد بانوان و اقایان ایرانی در سنین میانسالی دچار چاقی خواهند شد، ادامه داد: نان و فست فود منابع عظیم نمک در کشور ما محسوب می شوند.

 

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان کرد: حفظ تعادل ، تناسب و تنوع در برنامه های غذایی، کنترل وزن مطلوب، برنامه مرتب ورزرشی، مصرف بیشتر سبزی و میوه، مصورف روزانه ۲ یا ۳ واحد شیر و ماست و پنیر کم چرب ما را در داشتن تغذیه ای سالم کمک خواهد کرد.

 

انتهای پیام/