همزمان با هفته سلامت جشنواره غذاهاي بومي محلي در سطح مدارس اين شهرستان برگزار شد.

بر اساس این خبر؛ در آموزشگاه توسلی دانش آموزان با همکاری خانواده های خود اقدام به برپایی جشنواره غذا کردند.

 
در این جشنواره انواع غذاهای بومی محلی، انواع شیرینی ها، دسرهای تهیه شده از شیر و لبنیات و انواع آش ها پخت شده بود.

 
شعار بهداشتی سال۹۴ “ایمنی غذا از مزرعه تا سفره” باعث شده بود تا در جشنواره های غذایی مدارس بیش تر از محصولات لبنی و گیاهی استفاه شود.

 
همچنین انواع دم نوش ها که خاصیت پزشکی برای درمان دردها و مشکلات گوارشی دارند نیز در این جشنواره استفاده شد.